Často kladené dotazy

Za jak dlouho obdržím svůj produkt od objednání?

Dodací doba závisí na vašem místě bydliště. Po odeslání by měla zásilka dorazit během 3 až 12 pracovních dnů. Pokud máte jakékoliv otázky ohledně sledování vaší objednávky, jsme tu pro vás!


Proč nabízíte pouze dopravu "Na adresu"?

Produkty odesíláme z našeho hlavního skladu v Dánsku. Proto je doprava na adresu v současné době jedinou možností. Spolupracujeme s ověřenými přepravními službami, jako jsou PPL a DHL, které zajistí bezpečné a rychlé doručení.


Jsou produkty MIESSENCE opravdu 100% přírodní?

Ano! Všechny naše produkty jsou 100% přírodní a neobsahují žádné syntetické složky ani chemikálie.


Jsou produkty MIESSENCE certifikovány organickými standardy?

Ano, všechny naše produkty jsou certifikovány podle přísných organických standardů Australian Certified Organic (ACO), což zaručuje jejich nejvyšší kvalitu.


V čem je rozdíl mezi MIESSENCE a běžnou kosmetikou?

Naše produkty jsou 100% přírodní a neobsahují žádné chemické přísady, které mohou dráždit vaši pokožku. Všechny ingredience pocházejí z ekologického zemědělství a jsou bezpečné pro vaši pokožku i zdraví.


Jsou produkty MIESSENCE vhodné pro citlivou pleť?

Ano, naše produkty jsou speciálně navrženy tak, aby byly šetrné a vhodné i pro tu nejcitlivější pokožku. Vaše pleť si je zamiluje!


Jsou produkty MIESSENCE k dispozici v kamenných obchodech?

Zatím naše produkty najdete výhradně na našem e-shopu. Pokud plánujeme otevření kamenného obchodu, určitě vás budeme informovat.


Kdy uvidím výsledky po používání produktů MIESSENCE?

Každá pleť je jiná, ale většina našich zákazníků zaznamená viditelné výsledky během několika týdnů pravidelného používání.


Jsou produkty MIESSENCE vhodné i pro vegany?

Ano, všechny naše produkty jsou vhodné pro vegany, neobsahují žádné živočišné složky a nejsou testovány na zvířatech.


Jaký je rozdíl mezi produkty pro muže a ženy?

Naše produkty jsou unisex – skvěle fungují pro muže i ženy. Vaše pleť bude vypadat a cítit se fantasticky, ať už jste kdokoli.


Jak zjistím svůj typ pleti?

Jednoduše! Můžete využít náš bezplatný test pleti na našich stránkách, který vám pomůže najít ty nejvhodnější produkty pro vaši pleť.


Proč nemohu otevřít lahvičku produktu?

Naše produkty jsou vakuově uzavřeny, aby si udržely svou čerstvost. Pokud se pumpička při prvním použití zdá zablokovaná, mějte trpělivost, obvykle se to rozběhne během pár stisků. Neotevírejte lahvičku, jinak by se produkt mohl znehodnotit.


Jsou obaly vašich produktů šetrné k životnímu prostředí?

Ano, obaly MIESSENCE jsou navrženy s ohledem na ekologii. Používáme biologicky odbouratelné materiály, jako je plast z kukuřičného škrobu nebo cukrové třtiny. Mnohé naše obaly můžete dokonce kompostovat doma!


Mohou vaše produkty používat děti?

Ano, naše produkty jsou díky svému jemnému složení bezpečné i pro děti a kojence.


Kde se produkty vyrábí?

Všechny naše produkty jsou s láskou vyráběny v Austrálii na Gold Coast, v souladu s nejpřísnějšími ekologickými standardy.


Jak dlouho vydrží produkty po otevření?

Díky přírodnímu složení doporučujeme produkty spotřebovat do 6 měsíců od otevření. Pro delší trvanlivost je uchovávejte v chladu a temnu.

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Affiliate program