Pleťový test

Online test pleti podle Miessence

online test pleti organic skin care

Představujeme Vám pleťový test, který je speciálně navržen podle Miessence. Jelikož Miessence skin-care produkty jsou založené na recepturách podle čtyř základních druhů pokožky,  bylo by dobré abyste si vybrali produkty přesně Vám na míru. 

Test slouží k tomu, abyste si zvolili správný skin-care produkt přesně podle symptomů a stavu vaší pleti. To znamená že může dojít k tomu, že dostanete kombinaci produktů pro různé typy pleti (Např. Balancing Cleanser / Soothing Hydrating Serum / Rejuvenating Moisturizer). Proto s nákupem pleťových balíčků nespěchejte a nejprve vyzkoušejte tento pleťový test.

Pokud již svůj typ pleti dobře znáte přejděte jednoduše do obchodu a v popisku produktů uvidíte vždy specifikaci pro jaký typ pleti produkt slouží. Pokud jste si test ještě u nás nedělali, sjeďte dolů a klikněte na tlačítko "začít test". 

 

Test vyhodnocuje kosmetolog a je zcela zdarma. Jediné co je nutné vyplnit je Váš e-mail pro zaslání výsledku.

 

 Také se stává že díky používání produktů se pleť lepší, což může zapříčinit změnu typu pleti. Důležité je si test minimálně jednou ročně zopakovat aby jste používali co nejvhodnější produkty. 

 

"Protože klíč ke krásné pleti je správná péče a dobře zvolený produkt."

 

Kopie návrhu MIESSENCE SKIN CARE BANNER ORGANIC SKIN CARE (253 × 153 px)

 

 

 

Affiliate program