Nebojte se strijí: jak se o ně starat během těhotenství a při změně hmotnosti?

 

Ahoj krásné ženy!

Vítejte u článku o strijích, které se mohou objevit během těhotenství nebo při změně hmotnosti. Strije jsou pro mnoho žen bolestivou záležitostí, ale nebojte se, existuje spousta způsobů, jak se jim postavit čelem a vrátit své tělo i své sebevědomí zpět do formy.

Nejdůležitější věcí, kterou můžete udělat, abyste předešli vzniku strijí, je dodržování zdravé stravy a pít dostatek vody. Kromě toho můžete vyzkoušet přírodní oleje, jako jsou arganový olej, kokosový olej a mandlový olej, které jsou bohaté na antioxidanty a vitaminy, které podporují zdraví pokožky.

Pokud už strije máte, nezoufejte! Existuje spousta způsobů, jak je ošetřit a zlepšit vzhled vaší pokožky. Můžete začít používáním organicky certifikovaného balzámu proti vzniku vstrijí Belly and Breast balm od Miessence , který pomáhá obnovovat pružnost a elasticitu pokožky. Také můžete vyzkoušet domácí masku na strije, kterou si snadno připravíte v pohodlí svého domova.

Recept na domácí masku na strije:

  • 1 polévková lžíce olivového oleje
  • 1 polévková lžíce medu
  • 1 polévková lžíce šťávy z aloe vera

Smíchejte všechny ingredience dohromady a naneste na postižené oblasti. Nechte působit po dobu 20-30 minut a poté opláchněte teplou vodou. Používejte tuto masku 1-2x týdně pro co nejlepší výsledky.

Na závěr, nezapomeňte, že strije nejsou nic, co byste měli považovat za konec světa. Jsou to pouze změny na pokožce, které mohou být řešeny správnou péčí. Nejdůležitější je být v pohodě a milovat své tělo takové, jaké je. A nezapomínejte na to, že máte krásné a zdravé tělo plné silných a orgánů, které vám umožňují dělat cokoliv máte rádi. Dbejte na zdraví svého těla, dodržujte zdravý životn styl, abyste se cítili co nejépe to jde.

Pokud máte nějaké další tipy na ošetření strijí, dejte nám vědět v komentářích! Rádi si přečteme vaše názory a zkušenosti.

Doufáme, že se vám tento článek líbil a že jste si odnesli nějaké užitečné informace o tom jak správně strije ošetřit. Mějte se krásně!

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Affiliate program